Ga naar hoofdinhoud

Twee havenstad-evenementen

Rotterdam Energy Port

Dit najaar vinden kort na elkaar twee havenstad-evenementen plaats, beide georganiseerd door Management Producties. Op donderdag 27 oktober wordt de Schelde Conferentie gehouden en op donderdag 3 november Rotterdam Energy Port.

De Schelde Conferentie in Antwerpen gaat over de verduurzaming in de haven. Enkele thema’s zijn energie voor de toekomst, investeren in biobrandstoffen, samenwerken aan circulariteit en het waarmaken van waterstofambities. Tot de sprekers behoren Tom Hautekiet (CCO Port of Antwerp Bruges), Daan Schalck (CEO North Sea Port) en Brigit Gijsbers (plv Directeur-Generaal Maritieme Zaken en Waterstaat).

Rotterdam Energy Port heeft als accenten de uitvoering van energie- en industriebeleid, REPowerEU en de gastekorten. Aan de orde komt de energietransitie op weg naar een CO2 neutrale haven, groene ammoniak en de waterstofketen in Rotterdam. Tot de sprekers behoren As Tempelman (CEO Eneco), Daan van der Have (mede-eigenaar Watertaxi Rotterdam) en Marjan van Loon (President-Directeur Shell Nederland).

Zie aankomende evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.