Ga naar hoofdinhoud

Typhoon genomineerd voor Global Cleantech 100

Typhoon uit Beveren-Leie (B) met vestiging in Tilburg is genomineerd voor de wereldwijde Global Cleantech 100 rangschikking in de categorie ‘Lucht & leefmilieu’. De genomineerden voor deze prestigieuze ranking vertegenwoordigen de meest innovatieve en veelbelovende business ideeën uit de ‘cleantech’ industrie van over heel de wereld, ofwel de ondernemingen die op vandaag het best gepositioneerd zijn om de uitdagingen naar milieutechnologie van morgen op te lossen.

Algemeen wordt verwacht dat de genomineerden bedrijven zijn die zodanig excelleren dat ze waarschijnlijk impact en groei zullen kennen in de komende 5 à 10 jaar. Op 9 en 10 oktober 2013 wordt er een gala georganiseerd in Washington DC (VS) met alle finalisten van de Global Cleantech 100.

Voor België is het Flanders Cleantech Association (FCA), lid van de wereldwijde ‘Cleantech Group’, die Vlaamse bedrijven mag nomineren voor de Global Cleantech 100 rangschikking. Na overleg zowel intern als met Capital-E, Capricorn Venture Partners, LRM, PMV en i-Cleantech Vlaanderen vzw, heeft FCA Typhoon genomineerd.

Bedrijfsgegevens Typhoon NV

Bedrijfsgegevens Typhoon Luchttechniek BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.