Ga naar hoofdinhoud

Typhoon Luchttechniek opgericht

Typhoon NV uit Beveren-Leie (stand 11.D072) heeft in Tilburg een dochteronderneming opgericht met de naam Typhoon Luchttechniek BV. Het Nederlandse kantoor wordt geleid door Cees Donders, die reeds meer dan 36 jaar ervaring heeft in industriële stofafzuiging en pneumatische transportsystemen.

Volgens Cees Donders zullen Nederlandse klanten dezelfde voordelen genieten als die van Typhoon NV. “Wij onderscheiden ons daarbij op vier punten. Dat zijn een toegewijd team van specialisten, de bundeling van meer dan 50 jaar ervaring in diverse branches, de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en de aparte onderhoudsafdeling.”
De onderhoudsafdeling, die samenwerkt met de Belgische specialist My Maintenance Engineer, heeft specifieke kennis van luchttechnische installaties, slijtvaste materialen en industriële ventilatoren. Zo kunnen ter plaatse uitbalanceringen worden uitgevoerd. In Tilburg bevindt zich een magazijn met de meest courante producten om snel te kunnen inspelen op wensen van klanten. De oprichting van het Nederlandse filiaal is een opsteker voor de samenwerking met Mutsaerts International BV, dat sinds begin 2012 optreedt als agent op de Nederlandse markt voor projecten en componenten in verschillende branches.
Typhoon is een internationaal milieutechnologiebedrijf en levert onder meer turn key-installaties voor industriële stofafzuiging, maar bijvoorbeeld ook pneumatische transportsystemen, draaisluizen en cyclonen. Ook voor preventief en curatief industrieel onderhoud of montagewerk kan men bij Typhoon terecht.

Zie ook Stofafzuiging Typhoon realiseert 50% energiebesparing

Bedrijfsgegevens Typhoon Luchttechniek BV

Bedrijfsgegevens Typhoon NV

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.