Ga naar hoofdinhoud

Van Aalst genomineerd voor ondernemer Drechtstreek 2012

Van Aalst Marine & Offshore uit Dordrecht is samen met EGM Architecten en Valk Welding uit vijftig kandidaten genomineerd voor ‘beste ondernemer Drechtstreek 2012’.

De komende maanden gaan de drie genomineerden de strijd met elkaar aan om zowel de stem van de vakjury als die van het grote publiek voor zich te winnen. De winnaar wordt op dinsdag 8 januari 2013 bekendgemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking in Theater de Willem in Papendrecht.
Van Aalst Marine & Offshore heeft sinds de oprichting een sterke groei doorgemaakt. De oorsprong van het bedrijf ligt in de betonindustrie waarbij een vacuüm-druk systeem werd ontwikkeld om cement uit een schip te zuigen en in een silo te pompen. Vanaf 1979 werd dit de basis van de nieuwe onderneming. De kernactiviteit van het huidige bedrijf is het ontwikkelen en leveren van droge bulk systemen welke onder andere worden gebruikt aan boord van supply vessels in de olie- en gaswinning offshore industrie.
De Kamer van Koophandel Rotterdam zet succesvol ondernemerschap in de regio in de schijnwerpers met de jaarlijkse competitie om de Ondernemersprijs Drechtstreek. Dit jaar staat de prijs in het teken van ‘succesvol en grensverleggend ondernemerschap’.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.