Ga naar hoofdinhoud

Van Beek partner in asset management HHNK

Van Beek Schroeftransport in Drunen werkt als partner in asset management samen met Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Hierbij draagt Van Beek zorg voor het beheer en onderhoud van de technische systemen van de slibdrooginstallatie van HHNK in Beverwijk.

Het asset management (het beheer van bedrijfsmiddelen) houdt in dat Van Beek de status van de installatie regelmatig met HHNK zal evalueren. Concreet gaat het daarbij om de koel- en transportsystemen voor gedroogd rioolzuiveringsslib, die Van Beek als hoofdaannemer heeft gerealiseerd. De heer Kramer, projectleider slibdrooginstallatie bij HHNK: “Om het totale bedrijfsrisico te reduceren, worden er onderhoudstaken, procedures en zo nodig modificaties gedefinieerd. Daarbij streven we niet alleen naar een kosteneffectief installatiebeheer, maar werken we ook aan veiligheid, gezondheid en milieu. Van Beek heeft vanaf de ontwerpfase actief met ons meegedacht over het beheer en onderhoud van de installaties. Vandaar dat we met vertrouwen een vijfjarig samenwerkingsverband ingaan.”
Van Beek betrekt in het asset management ook de optimalisatie van de systemen van andere fabrikanten om te komen tot een verlaging van de onderhoudskosten, een verhoging van de productie, een verbetering van de efficiency en een verlaging van de milieu- en veiligheidsrisico’s. Het uiteindelijke doel hiervan is een zo laag mogelijke Total Cost of Ownership (TCO) voor de klant te verwezenlijken.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.