Ga naar hoofdinhoud

Van Doren neemt Van Lente over

Jos van Doren en Cor de Best

Van Doren Engineers in Boekel (380 medewerkers) heeft Van Lente Systeemintegratie (170 medewerkers) in Deventer overgenomen.

Van Doren Engineers richt zich vanuit zeven locaties in Midden- en Zuid-Nederland op de pijlers elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Van Lente Systeemintegratie richt zich vanuit vier locaties in Oost- en Noord-Nederland op de pijlers elektrotechniek, industriële automatisering en gebouwautomatisering. “De overname is een strategisch slimme zet voor beide familiebedrijven”, stelt Jos van Doren, algemeen directeur van Van Doren Engineers.

Strategische zet

Cor de Best, directeur Van Lente Systeemintegratie: “We bedienen dezelfde markten en vullen elkaar goed aan. We behouden onze onze gedeelde cultuur, identiteit en kernwaarden: laagdrempelig en informeel.”
Van Lente Systeemintegratie, opgericht in 1933, behoudt zijn bedrijfsnaam en blijft zelfstandig opereren met de vertrouwde teams vanuit Deventer, Reeuwijk, Groningen en Nieuwleusen. Cor de Best blijft directeur en neemt plaats in de Van Doren Holding: “Aangezien ik geen natuurlijke opvolger heb, is met deze stap de continuïteit van de onderneming geborgd. We kennen Van Doren Engineers uitstekend en versterken elkaar op geografisch en technisch vlak. Door die krachten te bundelen werken we verder aan ons gezamenlijk doel: niet de grootste, maar de beste systeemintegrator van Nederland worden.”
Jos van Doren: “Klanten profiteren dankzij de overname van een landelijke dekking en een toename van onze engineerings- en montagecapaciteit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.