Ga naar hoofdinhoud

Vanden Avenne wint De Molenaar Award 2012

Patrick Vanden Avenne, voorzitter van de Europese diervoederfederatie Fefac, heeft De Molenaar Award 2012 gewonnen. De prijs werd hem overhandigd door Aalt Dijkhuizen, voorzitter van Wageningen UR, tijdens het symposium ‘Naar de kern’ in Turnhout.

Vanden Avenne, een van de directeuren van Vanden Avenne-Ooigem, krijgt de prijs voor zijn inzet voor de graanverwerkende en diervoederindustrie in Nederland en België. De Molenaar Award is een initiatief van vakblad De Molenaar, tijdschrift voor de graanverwerkende en diervoederindustrie. Juryvoorzitter Aalt Dijkhuizen – links –  (bestuursvoorzitter Wageningen UR) reikte de prijs, een plaquette met molensteentjes, uit tijdens het symposium ‘Naar de kern’ in Turnhout. Ook de beide andere genomineerden, Johan Schuttert (AgruniekRijnvallei) en Harry Vahl (Vahl Feed and Health), gingen niet met lege handen naar huis. Zij staan voor de jury op een gelijk niveau en kregen beide een plaquette waarop staat vermeld dat ze genomineerd waren voor De Molenaar Award 2012.
De Molenaar Award 2012 is een erkenning voor de persoon die zich de voorgaande twee jaren in het bijzonder heeft ingezet voor het vakgebied graanverwerkende en diervoederindustrie. De jury bestond dit jaar uit: Aalt Dijkhuizen (bestuursvoorzitter Wageningen UR en juryvoorzitter), Henk Flipsen (Nevedi), Yvan Dejaegher (Bemefa), Bert van Bremen (EFS Holland) en Menno Thomas (Zetadec). De prijs werd dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt.

 

Bron: De Molenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.