Ga naar hoofdinhoud

Veel interesse in EMPACK 2012

De jubileum-editie EMPACK 2012 op 4 en 5 april 2012 in de Brabanthallen in Den Bosch telt inmiddels zo’n 400 deelnemers. Zij laten de nieuwste trends en ontwikkelingen op verpakkingsgebied zien.

Het expositieprogramma omvat onder meer verpakkingen, materiaal, machines, software, design, productontwikkeling, smart packaging, branding, codering, labelling, RFID en printing & converting. De teller staat op dit moment op bijna 400 bedrijven.

Tienjarig jubileum
Het is voor de tiende keer dat de EMPACK wordt gehouden. In deze telling zijn alleen de edities in ’s-Hertogenbosch meegenomen en niet die in Zwolle. Hiermee is dit jaarlijkse evenement al een decennium lang een begrip in de Zuid-Nederlandse verpakkingsmarkt. EMPACK zal dit jaar vanwege het tienjarige jubileum extra uitpakken.

Exposanten
Tijdens de twee beursdagen bieden de deelnemers vanuit alle sectoren van de verpakkingsmarkt een compleet aanbod van producten en diensten. Tot de exposanten behoren ook veel toeleveranciers aan de stortgoedverwerkende industrie, zoals Arodo, Ausloos Verpakkingstechniek, AZO, Bigbagstore.nl, BührmannUbbens, Chronos BTH, Dinnissen, Engels Logistiek, Ishida Europe, Laurijsen Weegautomaten, Lock Metaaldetectie, Maxpac, Mettler Toledo Product Inspection, Miltech, Overveld Packaging, Precia Molen, Promens, Rovema Benelux en Servo Berkel Prior.

Bezoekers
De beursvloer is overzichtelijk ingedeeld zodat bezoekers zich in slechts enkele uren op de hoogte kunnen stellen van de ontwikkelingen in hun vakgebied. EMPACK leent zich uitstekend om zaken te doen, relaties te verstevigen en nieuwe partijen te ontmoeten. Het meest actuele nieuws wordt via Twitter en LinkedIn gecommuniceerd.
Bezoekers kunnen zich voor EMPACK gratis aanmelden.

Inl.:  Aukje Bruers (sales executive), tel. (0162) 408 980
       Susanne den Otter (sales executive), tel. (0162) 408 984
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.