Ga naar hoofdinhoud

VNU lanceert Foodpacking Event

VNU Exhibitions lanceert een nieuw evenement voor een niche-markt; het Foodpacking Event 2013. Project manager Marc Klumper van VNU Exhibitions Europe presenteerde het evenement dinsdagmiddag 2 oktober aan de pers in ’t Pakhuis op Macropak (stand 9.A017).

Op Foodpacking, die plaatsvindt op 9 en 10 oktober 2013, kunnen maximaal tachtig standhouders zich presenteren aan een publiek van specialisten, managers in het hoogste echelon en CEO’s. Het Foodpacking Event heeft als ondertitel: ‘Hoogwaardig kennisevent over verpakken in de voedingsmiddelen industrie’.
VNU Exhibitions is direct gestart met de deelnemerswerving. Het Foodpacking Event richt zich op directie en management én op specialisten in verpakken binnen de voedingsmiddelenindustrie. Bezoekers werken bij voedselproducenten, de voedselverwerkende industrie, in de retail, bij brancheorganisaties en in het voedselvervoer en –opslag. VNU Exhibitions rekent bedrijven als Unilever, Arla Foods, Friesland/Campina, Nestle, Albert Heijn, C1000 en consultancybureaus als Deloitte tot de doelgroepen. Foodpacking Event vindt plaatst in High Five, een accommodatie van Jaarbeurs Utrecht, speciaal bedoeld voor het accommoderen van niche-evenementen in combinatie met een hoogwaardige contentprogramma. Ministeries, productschappen en brancheorganisaties als NVC Nederlands Verpakkingscentrum tekenen voor het inhoudelijk programma. De onderwerpen worden zo gekozen dat ze betrokken kunnen worden in de lange termijnstrategie binnen de voedingsmiddelensector.

Zie ook Spectaculaire opening Industriële Week

Bedrijfsgegevens VNU Exhibitions Europe BV 

Bron: Vakblad Bulk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.