Ga naar hoofdinhoud

VOMI-bestuur op volle sterkte

VOMI-voorzitter Ivo van Vliet

Ivo van Vliet is in april 2022 aangetreden als voorzitter van VOMI, de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Hij volgt Dethlef Pieters op, die zijn carrière vervolgt als directeur telecom bij Van Gelder.

Het nieuwe boegbeeld van VOMI is door het bestuur uit hun midden gekozen. Ivo van Vliet, algemeen directeur West Industrie bij Equans, is al jaren actief in het bestuur. Naast Ivo van Vliet bestaat het bestuur momenteel uit Dennis Zijlmans (Mourik), Bastiaan Spoelstra (Bilfinger), Toine Roks (Spie), Daphne Holtappel (Conservator) en Meindert Jongenengel (Croonwolter & Dros).

Benoeming Guus de Vries

Met het vertrek van Dethlef Pieters (voorheen Visser&Smit Hanab) en de benoeming van Ivo van Vliet is een bestuursvacature ontstaan die tijdens de recentelijk gehouden Algemene Ledenvergadering is ingevuld door Guus de Vries (Visser & Smit Hanab).

Guus de Vries
Guus de Vries

In VOMI zijn bedrijven vertegenwoordigd uit de sectoren industriële reiniging, steigerbouw, metaalconservering, isolatie, piping & mechanical (leidingwerken), elektrische instrumentatie en hijs- en transportwerkzaamheden. Eind vorige maand heeft Ebert HERA Nederland BV uit Ridderkerk zich bij VOMI aangesloten. Ebert HERA richt zich op de voorbereiding en uitvoering van turnarounds.

Zie ook: Emma Haakman projectmanager VOMI

Klip sluit aan bij VOMI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.