Ga naar hoofdinhoud

Workshop powder professionals Magdeburg

De Universiteit van Magdeburg (UM) belegt op vrijdag 28 september 2012 een internationale workshop voor poedertechnologen.

Het evenement, georganiseerd in samenwerking met AVA GmbH, NIZO food research en IPT Pergande, heeft een focus op poederresearch en droogtechnologie. Enkele onderwerpen zijn:

  • Granulatie van deeltjes – prof. dr M. Peglow (IPT Pergande, UM)
  • Granulatie in de voedingsmiddelenindustrie – dr Els de Hoog (NIZO food research)
  • Drogen en granuleren – prof. E. Tsotsas (UM)
  • Fluid bed in-line vochtmeting – T. Gersch (AVA GmbH)

De deelnemers bezoeken een modern poederlaboratorium. Ook wordt de nieuwe in-line vochtmeter ‘Sampin’ gedemonstreerd. Belangstellenden voor de workshop kunnen contact opnemen met David Hollestelle (NIZO food research).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.