Ga naar hoofdinhoud

Wynveen International verhuisd

Wynveen International BV is op 1 december 2011 verhuisd naar haar nieuwe pand in Heteren. Dit pand, een volledig nieuwe bedrijfsruimte met kantoren op het bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland, vervangt het pand in het bedrijfsverzamelgebouw waar Wynveen de laatste jaren was gevestigd. De officiële opening heeft 16 december 2012 plaatsgevonden.

Wynveen is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en realisatie van complete fabrieken en installaties voor de mengvoeder-, aqua feed- en petfood-industrie. De onderneming, die al decennia-lang internationaal aan de weg timmert, is bekend van diverse innovaties. Enkele voorbeelden daarvan zijn de CryLoc zeef, hamermolens met twee maalkamers en verstelbare breekplaten en de vacuümcoater. Algemeen directeur Willem de Vaan: “de groei in omzet en personeel noodzaakte een uitbreiding van kantoren en productieruimte. Daarnaast was er sterke behoefte om een eigen stek te verkrijgen, een eigen gezicht.”
Op het dak van het nieuwe pand is een solarinstallatie geplaatst van ruim duizend vierkante meter. Naar schatting zal minimaal 52.000 KWh stroom worden terug geleverd aan het net. Het nieuwe adres is: Komkleiland 4, 6666 MG Heteren. Het postbusnummer, telefoon- en faxnummer, e-mailadres en de website blijven hetzelfde.

 

Bron: Vakblad Bulk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.