Ga naar hoofdinhoud

XIVAC-unit voor verlading stortgoederen

XIVAC vacuum technologie, specialist in industriële zuig-, blaas- en afzaktechnieken, heeft een unit ontworpen en gebouwd voor onder meer het overladen van stortgoederen.

Met de XIVAC-units kunnen stortgoederen worden opgezogen, verblazen of afgezakt op een productveilige en kostenbesparende manier. De eenvoudig te bedienen XIVAC’s zijn te huur met of zonder personeel en mogen met rijbewijs B worden bestuurd.
De wagens worden bijvoorbeeld ingezet om materialen te zuigen uit kapotte containers of gescheurde bigbags en deze door te blazen in andere containers of in silowagens (accident control service). Andere toepassingen zijn de verlading van stortgoederen in bijvoorbeeld spoorwagons of silo’s en het afzakken van materialen in bigbags. Daarnaast zijn de units bij uitstek geschikt voor industriële reiniging en het uitzuigen van spouwmuur-isolatie. Bovendien komt er binnenkort een variant voor de verwerking van asbesthoudende producten.
De XIVAC-units kunnen snel en efficiënt worden ingezet voor nagenoeg alle soorten stortgoederen en zijn in gebruik op diverse containerterminals in Europa Tot de klantenkring behoren onder meer Interbulk, BLS, Bertschi en Yara, maar ook verzekeringsmaatschappijen door heel Europa. 

Bedrijfsgegevens XIVAC Vacuüm Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.