Ga naar hoofdinhoud

Lampe Group als betrokken team

De productie van stoffilters

Dat klanten graag zaken doen met Lampe Group en dat het familiebedrijf daarmee erg blij is, mag bekend zijn. De medewerkers zijn echter niet alleen nauw betrokken op de zakelijke relaties en hun productieprocessen, maar leven ook met elkaar mee.

Onlangs vierde Lampe Group, specialist in technisch textiel, de pensionering van een medewerker na een dienstverband van liefst 37 jaar. “Het is bij ons geen uitzondering dat mensen zich zolang in het bedrijf thuis voelen, maar tegenwoordig is het tegelijk wél bijzonder”, aldus Martijn Lampe. “We zijn trots dat medewerkers zich aan ons bedrijf verbonden weten. Dat tekent de goede sfeer en bovendien zorgt een lang dienstverband voor continuïteit in de relatie met klanten. Dat geeft vertrouwen, waardoor we echt het verschil maken. Met onze kennis en ervaring kunnen we met de klant meedenken en gezamenlijk tot optimale resultaten komen.”  

Technische textiel

“Heeft een klant een calamiteit? Dan spring ik voor hem direct in de auto”, zegt Mario Brehm. “Onderweg overleg ik met de collega’s op kantoor. We zijn een gedreven team, en dat werkt prettig en snel. Daarbij helpt het dat we onze eigen productie hebben en dus kunnen beschikken over voldoende voorraad technische textiel. Het is prachtig om direct een passende oplossing te kunnen bieden.” Klanten weten dit teamwerk te waarderen. Dat blijkt ook uit opmerkingen zoals ‘Mario kun je altijd bellen’, ‘Lampe schakelt snel’ en ‘Bij Lampe geldt afspraak is afspraak’.

Meer over Lampe Group

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.