Ga naar hoofdinhoud

Luchthuishouding De Weerd Specerijen geregeld met Filtex Airsocks Lampe

Filtex Airsocks van Lampe bij De Weerd Specerijen

De luchthuishouding van de nieuwe productiefaciliteit van De Weerd Specerijen in Steenwijk wordt geregeld met Filtex Airsocks van Lampe Group. Dit beproefde luchtverdeelsysteem waarborgt een optimaal, tochtvrij binnenklimaat en voorkomt in het productieproces bovendien de overdracht van allergenen.

De sterk toenemende vraag naar de hoogwaardige producten van De Weerd Specerijen in Steenwijk noopte het bedrijf tot een substantiële uitbreiding. Een bestaand opslagmagazijn werd omgebouwd tot een nieuwe productiefaciliteit die voldoet aan de strengste eisen ten aanzien van voedselveiligheid. “Aangezien De Weerd Specerijen en wij elkaar goed kennen, werd al in vroeg stadium van het project contact met ons opgenomen over de luchthuishouding in de nieuwe fabriek”, zegt director sales en services Maarten Stuurman van Lampe Group.

Rechtstreeks contact

“Het is in die fase nog mogelijk om alle denkbare uitvoeringen en opties met elkaar te bespreken, te overwegen en eventueel in te meten. Gaat de voorkeur uit naar vaste kanalen of de gemakkelijk te reinigen en te wisselen Airsocks? We kunnen adviseren over onze specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie geschikte materialen en ophangsystemen. Samen met de klant, de leverancier van de luchtbehandelkasten en de installateur wordt zo een optimale oplossing gerealiseerd. Daarbij kunnen we tot kort voor de uitvoering nog wijzigingen accepteren, omdat we de Airsocks in eigen huis confectioneren.”

Lees het complete artikel:

Zie ook: Lampe voorkomt brugvorming in filters

Bedrijfsgegevens Lampe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.