Ga naar hoofdinhoud

Naamswijziging Lampe

Lampe Group - Creators of hi-tex solutions

Lampe Technical Textiles heeft haar naam gewijzigd in Lampe Group. De specialist op het gebied van technisch textiel profileert zich daarbij als ‘Creators of hi-tex solutions’.

In samenwerking met haar klanten ontwikkelt Lampe Group op basis van hoge kwaliteitsnormen en eigen productiefaciliteiten efficiënte maatoplossingen. “We onderzoeken de uitdagingen waarvoor klanten ons stellen, denken actief mee en delen kennis en ervaring”, aldus Quintus Lampe. “De nieuwe naam en pay off past bij onze insteek om innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten en diensten te leveren.”

Divisies

Lampe Group heeft zijn expertise ondergebracht in vijf divisies: Filtex, Sieve & Flextex, Techtex, Laundrytex en Eurofelt Products. Elke divisie heeft zijn eigen verkoop- en serviceteam. De overeenkomstige rubricering op de nieuwe website van Lampe Group helpt klanten eenvoudig de gewenste toepassing en product te vinden.

Textiel

Wat in 1875 begon met de verkoop van textiel voor de lokale zuivelindustrie heeft zich ontwikkeld tot een importeur, confectioneur en groothandel in textiel.
“Inmiddels is onze organisatie volledig gericht op het leveren van een totaalpakket; in eigen huis ontwikkelde producten, gedegen advies en adequate service”, aldus Quintus Lampe. “Onze opdrachtgevers verzekeren van de beste totaaloplossing in technisch textiel, dat is onze missie.”

Meer over Lampe Group

Lampe Group: Creators of hi-tex solutions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.