Ga naar hoofdinhoud

Vlint ISO 9001:2015 gecertificeerd

Overhandiging ISO certificaat

Vlint (voorheen Nedfilter) is ISO 9001-2015 gecertificeerd. Imere van den Bosch, operationeel manager Vlint ontving het ISO 9001:2015-certificaat van Cees Quak (l), commercieel directeur van EBN Certification. ISO 9001:2015 is de opvolger van ISO 9001:2008, ook in het bezit van Vlint.

Een belangrijk verschil tussen beide certificeringen is dat het niveau van kwaliteitsmanagement bij ISO 9001:2015 hoger ligt. Dit certificaat is een tool om strategie en doelen te bereiken en resultaten te monitoren en bij te sturen. De producten van Vlint voldoen dan ook aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid. Het bedrijf is al ruim 25 jaar actief op het gebied van filtratie en ontstoffing. Ook heeft Vlint veel ervaring op het gebied van stofbestrijding bij de handling van stortgoederen bij bedrijven in geheel Europa.

Foto: Cees Quak (l) overhandigt aan Imere van den Bosch het ISO-certificaat onder toeziend oog van KAM-coördinator Aletta van de Berg en Vlint Holding directeur Jan Hannink (r)

Zie ook Drukbestendige BFM fitting van Vlint

Bedrijfsgegevens Vlint

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.