Ruimtebesparende prefab keerwanden van Bosch Beton - Bulkgids Ga naar hoofdinhoud

Ruimtebesparende prefab keerwanden van Bosch Beton

Ruimtebesparende prefab keerwanden van Bosch Beton voor bulkopslag

Van eenvoudige grondkeringen tot complete bulkopslagsystemen; Bosch Beton zorgt voor een ruimtebesparende, betrouwbare oplossing. De betonproducent bouwt duurzame keerwanden voor een scala aan toepassingen in de bulkopslag, onder andere bij BSR Van Uden Stevedoring, Bruil, Triferto en V.D. CAMP Oss.

Bosch Beton in Barneveld heeft zich in vijftig jaar ontwikkeld tot marktleider in advies, productie en verkoop van prefab betonnen keerwanden voor Noordwest-Europa. Deze positie dankt het familiebedrijf aan haar jarenlange ervaring, intensief onderzoek, continue productverbetering, snelle levering en professionele plaatsing. Dankzij een efficiënt productieproces kunnen de keerwanden concurrerend worden geoffreerd.

Assortiment

Het assortiment bevat onder andere L-keerwanden met of zonder hak en T-keerwanden die zijn toe te passen als ruimtebesparende tussenwanden. Dankzij een unieke bekistingswijze hebben de vlakke keerwanden een dichte en zeer gladde betonstructuur die niet of nauwelijks gevoelig is voor aantasting. De maatvaste elementen zijn verkrijgbaar tot een hoogte van 7,5 meter. Ook kan men kiezen voor maatwerk oplossingen zoals afgeschuinde keerwanden en/of andere klant-specifieke instortvoorzieningen. De producten zijn van hoge kwaliteit en daarom biedt Bosch Beton op de keerwanden een fabrieksgarantie tot twintig jaar en een minimale levensduur van 50 of 100 jaar.

Belastingdrukken

De keerwanden van Bosch Beton zijn vervaardigd uit hogesterktebeton (kwaliteitsklasse C60/75). Fabricage van de elementen is op basis van de nieuwste Eurocodes voor het ontwerp en de berekening van betonconstructies. Bovendien testen zij op een drukbank in eigen huis de KOMO-gecertificeerde keerwanden. Dit om aan te tonen dat de keerwanden ook in de praktijk ruimschoots voldoen aan de belastingdrukken waaraan ze worden blootgesteld. Voor de meeste gevallen is een overzichtelijk belastingschema beschikbaar. Daarnaast levert Bosch Beton voor speciale toepassingen statische berekeningen en keerwandconstructies op maat.

Service

Naast een topkwaliteit van de keerwanden bedient Bosch Beton haar afnemers op een adequate wijze. Voor elke vraag biedt zij een advies op maat, een vrijblijvende offerte en desgewenst een oplossing in 3D-projectie. De uitgeharde elementen zijn direct vanaf het centraal gelegen opslagterrein langs de A1 uit voorraad (5.000 stuks) leverbaar. Klanten ontzorgen, persoonlijk contact, full-service, snelle levering en kwaliteit maken Bosch Beton tot een solide partner. Niet voor niets zijn duurzaam, vooruitstrevend, daadkrachtig, oprecht en loyaal hun kernwaarden.

Bosch Beton prefab keerwanden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.