Ga naar hoofdinhoud

Derde Van Beek Dino voor Wessem Port Services

De logistieke dienstverlener Wessem Port Services Group uit Stein heeft haar derde Dino mobiele bulkwagenvuller bij Van Beek aangekocht. Wessem kocht haar eerste Dino in 2011. De tweede volgde ruim een jaar later.

De huidige uitbreiding is een gevolg van vragen uit de markt om nog meer flexibiliteit bij de belading van silowagens vanuit big bags. Deze verlading vond voorheen plaats met zelfgebouwde installaties. Maar die waren volgens Peter van Gemert,  commercieel directeur van Wessem, niet mobiel inzetbaar, lastiger schoon te maken en onderhoudsintensief. “Dat was voor ons reden om professionele apparatuur in te zetten. Zo moet de machine verplaatsbaar zijn omdat we over meerdere opslagloodsen beschikken. De reinigbaarheid is van belang om na een verlading snel op een ander product te kunnen overschakelen. Verder dient een capaciteit te kunnen worden gehaald van 50 m3/uur, zoals de meeste vaste installaties dat kunnen. De Dino voldoet aan al deze eisen.”
Een bijkomend voordeel van de Dino is voor Van Gemert dat deze is uit te rusten met randapparatuur zoals stofafzuiging, stortbak, rooster, trap of een breekschroef: “Dat maakt het mogelijk om ze voor allerlei verschillende activiteiten in te zetten.”
Wessem houdt zich onder meer bezig met het transport, de op- en overslag en bewerking van poeders en granulaten. De onderneming bedient de chemische industrie, de (wegen)bouw, recyclingbedrijven en de traditionele maakindustrie.

Zie ook Duitse agent voor Dino bulkwagenvuller

Zie ook Van Beek feeder met Penko weegsysteem

Bedrijfsgegevens Van Beek BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.