Ga naar hoofdinhoud

Gpi Tanks breidt uit in Polen

Nieuwbouw Gpi Tanks in Skarbimierz, Polen

Gpi Tanks realiseert een tweede Poolse vestiging, en wel in Skarbimierz. De productie start in januari 2020 en de opening van het kantoor volgt in het eerste kwartaal van 2020. Gpi Tanks heeft al een fabriek in Brzeg.

De uitbreiding biedt de mogelijkheid om behalve in Nederland (in Lopik en Groot-Ammers) ook in Polen grotere opslagtanks te bouwen. Het gaat dan om tanks tot 400 m3: zo’n 25 meter hoog en 4,2 meter in diameter (de maximale diameter voor wegtransport). Op locatie van de klant kunnen grotere opslagtanks worden gerealiseerd. Gpi heeft in Polen momenteel zo’n 40 werknemers in dienst. Gpi Tanks Polen opereert volledig zelfstandig met eigen verkoop, engineering en productie, naar de maatstaven vanuit het hoofdkantoor in Nederland. Met de komst van de nieuwbouw wordt het team naar verwachting met zo’n 20 tot 30 werknemers uitgebreid.

Afzetmarkt

De grootste afzetmarkt van Gpi Tanks Polen is Polen. Met de komst van de nieuwe productiehal en het kantoor wil Gpi het aandeel in buurlanden zoals Tsjechië, Slowakije en Oost-Duitsland vergroten. Het bedrijf heeft klanten in de voedingsmiddelen-, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie. De Gpi Group bestaat uit Gpi Tanks Nederland, Gpi Tanks Polen, Gpi Tanks XL, Gpi de Gouwe Process Equipment en BMN (Beitserij Midden Nederland). De Gpi Group heeft in totaal circa 200 werknemers in dienst en viert dit jaar het 25-jarig jubileum.

Zie ook Gpi neemt Altermij-De Gouwe over

Bedrijfsgegevens Gpi Tanks en Process Equipment

Nieuwbouw Gpi Tanks in Skarbimierz, Polen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.