Ga naar hoofdinhoud

Maatwerk aluminium schuifdaken

Aluminium schuifdaken van Blommaert in Ladbergen

Blommaert Aluminum Constructies is al jaren toonaangevend in de productie van scheepsluiken voor de binnenvaart. Deze systemen worden ook al geruime tijd succesvol toegepast als wegschuifbare daken voor loodsen, om het op- en overslagwerk te vergroenen en sterk te vereenvoudigen.

Met ruim 75 medewerkers verspreid over twee vestigingen is Blommaert Aluminium Constructies een toonaangevende fabrikant van mobiele, aluminium schuifdaken. Deze systemen bestaan uit segmenten die handmatig of gemotoriseerd over elkaar schuiven en zo overspanningen tot 15 meter mogelijk maken.

Besparingen

Tom Blommaert, CEO: “Het grote voordeel van onze daken is dat ze naar wens gedeeltelijk of volledig zijn te openen, waardoor bij op- en overslagactiviteiten aanzienlijke besparingen zijn te realiseren op mankracht en machines. Het is dan immers mogelijk om loodsen met behulp van een kraan rechtstreeks van bovenaf te beladen of te lossen. Dit maakt de inzet van wielladers of andere transportsystemen overbodig. De op en overslag verloopt hierdoor sneller, zekerder, veiliger en efficiënter.”

Veelzijdig

“In andere gevallen bieden schuifdaken in opengeschoven toestand de benodigde vrije hoogte om kipwagens en dumpers in de gelegenheid te stellen hun lading te storten. Wij passen de systemen aan elke concrete situatie aan, zowel wat betreft het aantal elementen als de openingsgraad. Zo maken we ook maatwerk schuifdaken voor mobiele trechters en stortbunkers.”

Lees het hele artikel:

Zie ook: Blommaert schuifdak voor kunstmest-loods

Bedrijfsvermelding Blommaert Aluminium Constructies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.