Ga naar hoofdinhoud

Foeth – Nieuwe groene looks, dezelfde groene visie

Hebben we elkaar al ontmoet? We zijn misschien moeilijk te herkennen met onze nieuwe groene uitstraling. Wij zijn Foeth, en sinds 1908 dragen we bij aan een duurzamere procesindustrie. Nu handelen we niet alleen groen, maar zien we er ook zo uit, met kleuren die passen bij onze klimaatmissie.

Ondanks de nieuwe uitstraling zijn we nog steeds dezelfde Foeth. Met meer dan 100 jaar ervaring en uitgerust om verandering teweeg te brengen, blijven we hard vechten voor meer circulariteit binnen de gespecialiseerde chemische, farmaceutische en voedsel- en diervoederadditieven industrieën. Door stilstaande machines te vinden, te herstellen en naar een nieuw thuis te verplaatsen, zorgen we ervoor dat kwaliteitsmachines een tweede leven krijgen.

Bij Foeth moedigen we klanten aan om opnieuw na te denken over de bestemming van overtollige productieapparatuur. We ontzorgen onze klanten met een 100% circulaire oplossing. We hergebruiken apparatuur om de behoefte aan grondstoffen te verminderen, CO2-uitstoot te voorkomen en de kosten voor dergelijke projecten te verlagen. Samen kunnen we gebruikte apparatuur redden van de schroothoop en ze een tweede leven geven!

Laten we verbeteren en kiezen voor hergebruik, om zo bij te dragen aan een circulaire wereld.

Let’s reuse to reduce!

Bedrijfsvermelding A. Foeth BV used machinery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.