Ga naar hoofdinhoud

Particle Engineering-day 2019

Particle Engineering

Delft Solids Solutions belegt op dinsdag 21 mei 2019 in Worldhotel Wings in Rotterdam de Particle Engineering-day. Tijdens dit interactieve seminar worden de beginselen en toepassingen besproken van diverse technologieën voor het ontwerp en de vorming van vaste deeltjes uit een vloeistof.

De focus van het Engelstalige seminar ligt  op sproeidrogen, prillen en kristallisatie. Zo wordt ingegaan op sproeidrogen in de zuivelindustrie, prillen in de chemie en kristallisatie in het kader van zoutresearch. Het belangrijkste doel van de Particle Engineering-day is het delen van kennis. Voorts wordt aan de hand van een workshop aandacht besteed aan de praktische implementatie van deze technologieën in de industrie. Aan het evenement wordt meegewerkt door diverse specialisten, afkomstig van onder meer Kreber, Nouryon, Batenco en TU-Delft.

Doelgroep
De doelgroep voor de Particle Engineering-day zijn professionals in de food en chemie die zich bezig houden met deeltjestechnologie, procesontwikkeling, productformulering, opslag, transport, droging en aanverwante unit operations. Het niveau van de presentaties is post-bachelor (Post-HBO), maar de combinatie van theorie en praktijk maakt het seminar ook goed te volgen voor deelnemers met werkervaring op dit gebied.

De investering in het seminar bedraagt € 395, – ex. BTW.

Delft Solids Solutions is aanwezig op Powtech (stand A4-132) in Neurenberg (D) en verzorgt de presentatie ‘Stickiness assessment’ op het gelijktijdige Partec-congres.

Zie ook Powder & Particle Characterization Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.