Ga naar hoofdinhoud

ACB Transportbanden & Onderdelen: Niet twijfelen maar doen!

Bandtransporteurs voor zand en grind

ACB Transportbanden & Onderdelen is sterk in de vervangingsmarkt van transportbanden. Bedrijven die te maken krijgen met transportproblemen, kunnen beter direct bellen. “Niet twijfelen, maar doen!”, zegt Martijn van Vegchel, vestigingsmanager van ACB Transportbanden & Onderdelen in ’s-Heerenberg.

ACB Transportbanden & Onderdelen, met vestigingen in Horst (hoofdkantoor), ’s-Heerenberg en Loenhout (B), houdt zich bezig met het leveren, monteren, onderhouden en vervangen van transportbanden en componenten zoals bandafschrapers, draagrollen en trogstellen. Ook beschikt het bedrijf over een technische groothandel met meer dan 30.000 items, waaronder elektromotoren, kettingen, V-snaren, gereedschappen en veiligheidsartikelen.

Transport- en elevatorbanden

Kern van de activiteiten is de levering, de montage en het onderhoud van transport- en elevatorbanden in alle soorten en maten. Daarnaast biedt het bedrijf een 24/7-service voor transportinstallaties, zodat storingen binnen de kortst mogelijke tijd kunnen worden opgelost. Klanten zijn bedrijven in de sectoren agri & food, feed en recycling, maar ook in de bulkindustrie. Tot die laatste categorie behoren onder meer zand- en grindwinningen, kalkzandsteenfabrieken en betoncentrales.

Meer over ACB: ACB Group viert 25 jarig jubileum

Bedrijfsgegevens ACB Transportbanden & Onderdelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.