Ga naar hoofdinhoud

Klanten ontzorgd met top-service

Monteurs van ACB Transportbanden & Onderdelen staan voor kwaliteit en service

ACB Transportbanden & Onderdelen ontzorgt bedrijven met een volledig pakket diensten en componenten op het gebied van transportbanden. Het verbindende kenmerk van de 24/7-service en producten is kwaliteit, gericht op de continuïteit van het productieproces bij de klant.

Kernactiviteit van ACB is de levering, de montage en het onderhoud van alle denkbare transportbandsystemen. De klantenkring bevindt zich in de sectoren Agro & Food, Recycling & Bulk en Transport & Logistiek. De onderneming heeft vestigingen in Horst (hoofdkantoor), ’s-Heerenberg en Loenhout (België) en telt 55 betrokken medewerkers.

Eigen confectie

“Alle drie locaties beschikken over een eigen montage-afdeling en confectiehal voor rubber en kunststof transportbanden”, zegt technisch adviseur Sandor Verhaeg. “Confectioneren is een ambacht dat we met zorgvuldigheid beoefenen. In overleg met de klant worden meenemers, stuursnaren en golfranden op de transportbanden gemonteerd. We leveren maatwerk-oplossingen voor de optimale inrichting van de productieprocessen van onze klanten.”
De combinatie van eigen confectie en 24/7-service stelt ACB in staat om reparaties snel uit te voeren en productiestilstanden bij klanten tot een minimum te reduceren.

Zie ook ACB … niet twijfelen maar doen!

Bedrijfsgegevens ACB Transportbanden & Onderdelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.