Ga naar hoofdinhoud

TBMA introduceert eigen plugwissels

TBMA DTD_plugwissel

TBMA introduceert haar eigen enkelbuis- en dubbelbuis-plugwissels voor het divergeren of convergeren van poeders en granulaten in transportleidingen.

Wisselkleppen of productstroomverdelers vormen een essentieel onderdeel in pneumatische en vrijeval transportinstallaties. Voor het divergeren en/of convergeren van poeders en granulaten in pneumatische transportsystemen heeft TBMA nu eigen plugwissels in het leveringsprogramma opgenomen. Deze zijn geschikt voor applicaties in de food, feed, farma, chemie en plastics. Het slimme ontwerp waarborgt een vloeiende doorstroming waardoor productdegradatie tot een minimum beperkt blijft. De plugwissels hebben korte schakeltijden en hebben uitwendig geen bewegende delen. Ze zijn eenvoudig te inspecteren of te reinigen door de deksel aan de niet-aandrijfzijde te verwijderen.

Twee typen

De enkelbuis plugwissel SDTD is leverbaar in 4 grootten (150-300); de dubbelbuis plugwissel DTD in 7 grootten (50-200). Beide typen zijn optioneel leverbaar met opblaasbare afdichtingen, geschikt voor toepassing in systemen tot 6 bar.
Met de nieuwe plugwissels heeft TBMA haar pakket componenten voor eindgebruikers en systeembouwers verder uitgebreid. Het bedrijf kan over de toepassing van deze componenten dankzij haar brede ervaring met het ontwerp en levering van transportsystemen adequaat adviseren.
TBMA staat op Solids Dortmund in het Benelux-paviljoen (stand H6-S41D).

Zie ook 16 TBMA-sluizen voor visvoeders

Meer over TBMA Europe BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.