Ga naar hoofdinhoud

Atex & Process Safety-congres

ATEX & Process Safety Congres

Het jaarcongres Atex & Process Safety op 9 juni in DeFabrique in Utrecht is gericht op de beheersing van explosie- en procesveiligheid in de procesindustrie. Het fysieke congres zal circa 250 deelnemers tellen. Diverse sprekers zullen de deelnemers nadien ook online bijpraten.

Wie als professional te maken heeft met explosiegevaarlijke stoffen – of dat nou is als leverancier van apparatuur of als HSE (health, safety & environment) manager van een stortgoed verwerkend bedrijf – heeft de verantwoordelijkheid om de hieraan verbonden risico’s te beheersen. Dat vraagt om het juiste kennisniveau en praktische ervaring. Pas dan is het mogelijk om allerhande veiligheidsaspecten te beoordelen en te bewaken.

Kennisdeling

Het jaarlijkse Atex & Process Safety-congres, georganiseerd door Heliview,  stelt kennisdeling tussen vakgenoten centraal. Sprekers gaan in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van explosieveiligheid en procesveiligheid. Met 250 deelnemers is het evenement ook bij uitstek geschikt om een waardevol netwerk te onderhouden of op te bouwen.

Lees het hele artikel

Zie ook: Aanmelding voor Atex-congres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.