Ga naar hoofdinhoud

ATEX & Process Safety congres, 6 juni, Den Bosch: Spotlight op explosie- en procesveiligheid

  Het ATEX & Process Safety congres wordt op 6 juni gehouden, in 1931 Congrescentrum in 's-Hertogenbosch

  Tijdens het jaarlijkse ATEX & Process Safety congres staat kennisdeling en interactie tussen jou en je vakgenoten centraal. Het congres dat op donderdag 6 juni wordt gehouden in Den Bosch presenteert de laatste ontwikkelingen op het gebied van explosie- en procesveiligheid.

  Het ATEX & Process Safety congres richt zich op beslissers, managers en senior specialisten die op de hoogte willen zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen rondom explosieveiligheid en procesveiligheid. Congresdeelnemers werken bij bedrijven en organisaties die actief zijn in de productie, opslag en/of het transport van gevaarlijke stoffen, de machinebouw en de installatie en het onderhoud van installaties. Aan het congres, dat wordt gehouden in 1931 Congrescentrum in Den Bosch, nemen zo’n 250 vakgenoten deel. Deskundige en aansprekende inleiders nemen ze mee naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van explosie- en procesveiligheid. Naast kennis opdoen, is ATEX en Process Safety vooral ook dé plek om kennis te delen met vakgenoten en het netwerk te onderhouden en uit te breiden.

  Zo’n 250 vakgenoten nemen aan het congres deel.

  Van papier naar praktijk

  Het thema van de 2024-editie van het ATEX en Process Safety congres is ‘Van papier naar praktijk’. In het domein van veiligheid is kennis op papier onmisbaar, maar de toekomst van industriële (explosie)veiligheid hangt af van onze collectieve bekwaamheid om woorden om te zetten in daden. ATEX & Process Safety 2024 inspireert bezoekers om de vertaalslag te maken naar praktische toepassingen en real-world oplossingen.

  Aansprekende inleiders

  Marit van Bohemen is dagvoorzitter tijdens het ATEX en Process Safety congres. Zij introduceert de verschillende inleiders en legt de verbanden tussen de verschillende onderwerpen. Sprekers die aantreden zijn onder andere:

  • Jef Snoeys, lid van de Europese Normalisatiecommissie CEN TC 305,
  • Paul van Norden, ATEX-expert binnen FrieslandCampina,
  • Jop Groeneweg, hoogleraar Veiligheid in de gezondheidszorg aan de TU Delft,
  • Kees de Kraker, specialist procesveiligheid bij de Arbeidsinspectie,
  • Gerdian Jansen, voorzitter van de werkgroep Zonering van EFPC en
  • Gerold Kort, senior ATEX-consultant bij Kader.
  Naast de inleidingen van tal van specialisten is er volop gelegenheid om te netwerken.

  Donderdag 6 juni in Den Bosch

  Dit jaar vindt het congres plaats op 6 juni in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch. Meld je vandaag nog aan. Ontmoet je vakgenoten en wissel kennis uit, leer van experts, verdien een SKO-punt en houd de ATEX-richtlijnen en alle vormen van Proces(on)veiligheid op peil!

  Klik hier voor meer info over het ATEX en Process Safety congres en om je direct in te schrijven.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.