Ga naar hoofdinhoud

DMN-Westinghouse introduceert MZC-II sluis

DMN-Westinghouse introduceert de hygiënische MZC-II draaisluis voor het doseren van voedingsmiddelen in onder meer de zuivelindustrie.

De MZC draaisluis, die DMN-Westinghouse 25 jaar geleden introduceerde, heeft een belangrijke rol heeft gespeeld in het verhogen van voedselveiligheid bij productieprocessen. De nieuwste uitvoering MZC-II is aan twee zijden te openen en kan hierdoor eenvoudig en grondig worden gereinigd. Wim Korndorffer, CEO van DMN-Westinghouse: “De MZC-II verbetert niet alleen de hygiëne, maar ook de efficiency van het proces. Er treden geen afstellingsproblemen op en het risico van schade neemt af, waardoor ook de downtime sterk wordt gereduceerd. Langdurige testen, waaronder een pilot bij een belangrijke klant, hebben dit inmiddels bewezen.”

DMN-Westinghouse is al meer dan 45 jaar fabrikant van hoogwaardige doseersluizen en wisselkleppen. Het bedrijf biedt haar klanten oplossingen, diensten en apparatuur om aan de hoge verwachtingen ten aanzien van kwaliteit, levertijd en betrouwbaarheid te voldoen. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd netwerk van distributeurs en eigen productiefaciliteiten in Nederland, Duitsland en de VS.

Meer over DMN-Westinghouse

Introductie MZC-II draaisluis van DMN-Westinghouse
MZC-II Rotary Valve

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.