Ga naar hoofdinhoud

Food for Feed-dag bij FDL

Feed Design Lab FDL

Euro Manchetten & Compensatoren en VDL Industrial Products organiseren op donderdag 25 januari 2024 in het Feed Design Lab (FDL) te Wanssum de ‘Food for Feed’-dag.

Op dit kennis-event, dat in het teken staat van veiligheid en hygiëne, worden presentaties verzorgd door Gerard van Laar (senior consultant scientist brand- en explosieveiligheid bij Inburex Consulting) en Eric Vissers (procestechnoloog bij Feed Design Lab). Enkele onderwerpen die aan bod komen, zijn contaminatie, explosieveiligheid, ontstoffing en praktische oplossingen in de diervoederindustrie. Het programma duurt van 10.30 tot 15.00 uur. Deelname is gratis en inclusief lunch.

FDL

Euro Manchetten & Compensatoren is sinds 2017 partner van Feed Design Lab. VDL Industrial Products is dat sinds 2020. Beide bedrijven hebben affiniteit met de thema’s hygiënische installaties en procesveiligheid.
Belangstellenden voor de Food for Feed-dag kunnen zich per e-mail aanmelden bij Andrea van Loon andrea@euromanchetten.nl of Franseska Wingers f.wingers@industrialproducts.com.

Bedrijfsgegevens Euro Manchetten & Compensatoren BV

Meer over VDL Industrial Products

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.