Ga naar hoofdinhoud

Hitma Zanitary-breekplaat

Zanitary breekplaat

De Zanitary-serie sanitaire breekplaten van fabrikant Zook, vertegenwoordigd door Hitma, zijn ontworpen voor de beveiliging van processen in de food-, farma en life science-industrie.

De Zanitary breekplaten zijn geschikt voor vloeistof-, gas- of tweefasige toepassingen. De drukontlastingsoplossing met passiverende afwerking minimaliseert het risico van contaminatie. De breekplaten bevatten geen inkepingen of spleten aan de proceszijde van de schijf en voldoen hierdoor aan de geometrische 3A-vereisten.

Breekdruk

De werkingsverhouding bedraagt tot 95% van de gemarkeerde breekdruk. De Zanitary-breekplaten zijn geschikt voor Clean In Place (CIP) en Steam In Place (SIP) en bestand tegen volledig vacuüm zonder dat er een aparte vacuümsteun nodig is.

Aansluitingen

De breekplaten zijn verkrijgbaar in 316L en Hastelloy en geschikt voor gebruik met Tri-Clover en Tri-Clamp aansluitingen en NovAseptic-flensbevestigingen. Ze zijn elektrolytisch gepolijst beschikbaar conform ASME BPE SF4 en voldoen aan de ASME BPE-norm. ASME UD, CE (PED) en TÜV-conformiteit zijn beschikbaar.

Zanitary breekplaat-houder

Bedrijfsgegevens Hitma BV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.