Ga naar hoofdinhoud

Maintenance en Worksafe over veilig industrieel onderhoud

Maintenance, Gorinchem

Op 12, 13 en 14 april 2022 kan men in de Evenementenhal in Gorinchem op de vakbeurs Maintenance het hart ophalen aan industriële onderhoudstechnieken. Tegelijk belicht de vakbeurs Worksafe producten en diensten om nog veiliger en gezonder te werken. Beide evenementen tellen samen ruim 125 exposanten.

Ilse van der Ham, accountmanager Industrial bij beursorganisator Easyfairs: “We hebben met de vakbeurs Maintenance een duidelijke focus op industrieel onderhoud. Door de combinatie met de vakbeurs Worksafe staat ook veilig en gezond werken centraal. Daarmee spelen we in op het streven van bedrijven naar een beter, efficiënter onderhoud én meer veiligheid bij ‘turn arounds’ en de dagelijkse operatie.”

Lancering Worksafe

Na de verplaatsing van de 2020-editie gaat het binnenkort toch echt gebeuren: de tweede editie van Maintenance en de lancering van Worksafe in Nederland. “Worksafe is een gevestigde Europese vakbeurs in de Health & Safety-branche, met succesvolle edities in Dortmund, Antwerpen en Namen. Het uitstel van de lancering in Nederland was een teleurstelling, maar het heeft ons wel de gelegenheid geboden om het concept en programma verder uit te werken.”

Eén evenement

Maintenance vormt samen met Worksafe Gorinchem één evenement. “Dat maakt het mogelijk om de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud, veiligheid en duurzaamheid onder één dak samen te voegen.” Bezoekers vinden producten en diensten op het gebied van onder meer instrumentatie, asset management en field services, persoonlijke beschermingsmiddelen, software, rampenpreventie en -bestrijding, industriële onderhoudstechnologieën en explosieveiligheid.

Kennisprogramma

In het vrij toegankelijke kennisprogramma zijn trends vertaald naar inspirerende en praktische sessies. De kennispartners NVDO en iTanks hebben beide een adviserende rol in de vormgeving van het programma en het verbinden en aandragen van partners. Zo organiseert NVDO een minicongres over de rol van veiligheid binnen onderhoud. Ellen den Broeder, verenigingsmanager NVDO en hoofdredacteur VAM (Vakblad Asset Management): “De vakbeurs Maintenance vormt een mooi platform om ons te laten zien als grootste branchevereniging in Europa op onderhoudsgebied.”

Bezoekers kunnen zich gratis registreren met de code 186425. Het ticket geeft toegang tot beide vakbeurzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.