Ga naar hoofdinhoud

VDL nozzles voor ultrafijne waterverneveling

Doorsnede VDL UMID nozzle

VDL Industrial Products introduceert een nevelsysteem voorzien van exclusieve, gepatenteerde VDL UMID nozzles waarmee energiezuinig een ultrafijne en homogene waternevel wordt gemaakt, al dan niet met additieven. Het systeem richt zich hoofdzakelijk op vier toepassingen: stofbinding, adiabatische koeling, brandblussing en desinfectie.

Het nieuwe VDL UMID nevelsysteem is een logische uitbreiding van het leveringsprogramma van VDL Industrial Products. De Eindhovense onderneming is namelijk al jarenlang actief in stofbestrijding en brandbeveiliging, waarbij ook water wordt ingezet. Bovendien heeft zusterbedrijf VDL Agrotech ruime ervaring met adiabatische koeling in stallen door middel van traditionele nevelsystemen. Voorts houden veel klanten van VDL Industrial Products in de voedingsmiddelenindustrie zich bezig met de desinfectie van productieruimtes.

Unieke nozzle

VDL Industrial Products ziet voor haar ultrafijne waterverneveling een groot, internationaal potentieel omdat het systeem zich onderscheidt door een unieke VDL UMID nozzle. Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor een significante verbetering van de prestaties, in combinatie met een aanzienlijke verlaging van het energieverbruik. Dankzij het slimme ontwerp is sprake van een lage weerstand, zodat kan worden volstaan met een lage pompdruk, met alle kostenbesparingen van dien.

Lees het complete artikel:

Zie ook: Snel reinigbare VDL doseersluis

Bedrijfsvermelding VDL Industrial Products

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.