Ga naar hoofdinhoud

Premier Rutte ontvangt Wegwijzer BHV

Den Haag - In het bijzijn van diverse bhv'ers neemt minister-president Rutte uit handen van Koos Pulleman (directeur van het NIBHV) het eerste exemplaar van Wegwijzer BHV in ontvangst. Foto: Evert-Jan Daniels

Den Haag – Minister-president Mark Rutte heeft op 8 juli in het Torentje het eerste exemplaar van de Wegwijzer BHV in ontvangst genomen.

Het 60 pagina’s tellende boekje is overhandigd door Koos Pulleman, directeur van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). De wegwijzer deelt de kennis en ervaring die het instituut de afgelopen twee decennia heeft opgebouwd. In Nederland hebben werkgevers de zorgplicht een veilige werkomgeving voor werknemers te creëren en de aanwezigheid van bedrijfshulpverleners speelt hier een cruciale rol in. NIBHV-directeur Koos Pulleman: “Dagelijks staan er in Nederland zo’n 500.000 getrainde bedrijfshulpverleners klaar om directe ondersteuning te bieden wanneer er zich een onverhoopte situatie op het werk voordoet. Heel graag willen we dit aantal de komende periode uitbreiden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.