Ga naar hoofdinhoud

Empack 2023 met Packaging Innovationsđź“ą

Empack in Den Bosch

De verpakkingsvakbeurs Empack vindt tegelijk plaats met Packaging Innovations op 5 en 6 april 2023 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Empack is op zijn gebied de grootste van de Benelux. Het Easyfairs evenement omvat vier thema’s; materialen, verpakkingen, technologieën en diensten. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld zakvulmachines, folies, labelprinters, logistieke systemen en informatietechnologie.

Packaging Innovations

Empack wordt gecombineerd met Packaging Innovations, dat zich richt op consumentenverpakkingen. Dit initiatief omvat een kennisprogramma met onderwerpen zoals de reductie van plastics in verpakkingen. Ariane van Mancius van Now New Next (NNN) en Caroli Buitenhuis van Green Serendipity gaan in op de duurzaamheid van verpakkingen. Hierbij zullen een aantal bedrijven pitches geven over innovatieve, fossielvrije verpakkingen. Ook worden voorbeelden gepresenteerd van duurzaam geproduceerde natuurlijke grondstoffen en de manier waarop die kunnen worden gerecycled. Voorts komt er een verhaal aan de hand van de 6 R-en van de ladder van Lansink.

Packaging Innovations
Packaging Innovations

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.