Ga naar hoofdinhoud

Votech en Fischbein complementair in zakvulmachines

Complete Votech verpakkingslijn

Votech in Reusel ontwerpt en produceert al zo’n twaalf jaar zakkenvulmachines, palletiseermachines, stretchhoodmachines en transportsystemen. Twee jaar geleden stonden de oprichters op een kruispunt: hoe kon het bedrijf nog verder worden ontwikkeld? Het Amerikaanse Duravant zag een samenwerking tussen Votech met zijn dochteronderneming Fischbein als oplossing, en er volgde een overname.

Votech is het afgelopen decennium in de verpakkingswereld een bekende naam geworden. “Debet daaraan is het brede portfolio van machines”, aldus medeoprichter Rolf Michiels, verantwoordelijk voor sales. “Hiermee realiseren we turn key-projecten voor onder meer melkpoeders, mengvoeders en petfood, maar ook voor chemische producten en potgrond. Het gaat daarbij om complete verpakkingslijnen; vanaf het vullen van de zak tot aan het interne pallettransport naar het magazijn.”

Succes

Gevraagd naar de basis van het succes noemt hij de robuuste kwaliteit van de machines en de gedegen advisering. “We sluiten risico’s voor de klant uit. Dat vraagt om een directe betrokkenheid met onze markt, waardoor we niet werken met agenten. Het welslagen van de opgeleverde projecten zorgt voor de mond-tot-mond reclame die heeft geleid tot een wereldwijde service en sales-organisatie.”

Lees het hele artikel:

Zie ook: Votech overgenomen door Duravant

Bedrijfsgegevens Votech BV

Bedrijfsgegevens Fischbein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.