Voordelen voor onze abonnees

BULK belooft jou solide argumenten voor verantwoorde aanpassingen, innovaties en investeringen in het productieproces. Soms komen die oplossingen uit andere sectoren dan waarin je zelf werkzaam bent. Zo leren we van elkaar. Jij verdient het om trots te zijn op jouw proces en jouw product. Het zijn technologen zoals jij die het vakgebied op een hoger plan brengen. Jij als abonnee hebt dag en nacht toegang tot extra informatie. Activeer jouw online account en maak gebruik van alle voordelen.

Voordelen voor jou als abonnee:

1. Toegang tot het hele online archief
Het activeren van je online account geeft toegang tot een uitgebreid online archief. Je kunt alle edities die sinds 2018 verschenen opzoeken en digitaal lezen. Op deze manier kun je altijd en overal een magazine van BULK doornemen.

2. E-Book Stofbestrijding
Dit E-book van BULK gaat in op onderwerpen als stoffigheidsonderzoek, integrale stofmeting en ontstoffing A&U Energie. Een E-book die je tot je beschikking wilt hebben! Via je online account kunt je dit E-book kosteloos bestellen.

3. Standaard korting in de webshop
Als abonnee krijg je standaard korting in de webshop van Bulk. Slechts inloggen op de website is genoeg om direct jouw korting te zien in de webshop. Lees je het fysieke blad en heb je een compleet abonnement, dan ontvang je maar liefst 50% korting. Bij een digitaal abonnement ontvang je standaard 25% korting.

4. Toegang tot premium artikelen
Als abonnee heb je toegang tot alle essentiële informatie die BULK biedt. Door in te loggen met je online account, kun je op onze website alle premium artikelen lezen.

5. Lees BULK op ieder gewenst moment
Op ieder gewenst moment heb je toegang tot onze vakinformatie. Het is aan jou of je het blad geprint of digitaal wilt lezen. Als je het blad fysiek ontvangt, heb je automatisch ook de mogelijkheid om het digitaal te lezen. Online staan extra links naar video’s of foto’s, zodat je net even wat extra’s kunt bekijken of lezen.

Activeer je online account om van deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendel je jouw voordelen:

Heb je vragen over het activeren van je online account? Neem dan contact met ons op.

Abonnee worden
Ben je nog geen abonnee, maar wil je ook graag profiteren van bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier.