Ga naar hoofdinhoud

Economische Rice Lake bulkweger

Bulkweger

Rice Lake Weighing Systems Europe BV introduceert de BW30 bulkweger. Het eenvoudige model van de installatie houdt de kostprijs laag.

De capaciteit van de BW30 bedraagt maximaal circa 30 m3/uur, maar er zijn ook uitvoeringen met capaciteiten tot zelfs 400 m3/uur. De bulkweger bestaat uit een weeghopper met vizierklep en daarboven een bufferhopper met eveneens een vizierklep. Indien nodig kan onder de weeghopper een afvoerhopper worden geplaatst. Met de installatie is het mogelijk een continue stroom bulkproduct batch-gewijs te wegen, waardoor een hoge nauwkeurigheid kan worden behaald. Het te verwerken product dient (redelijk) vrijstromend te zijn en niet aanklevend. Een weegprocessor (model WE503T) stuurt de kleppen en genereert het totaal gemeten gewicht. Communicatie met een PLC is mogelijk middels Profibus DP, Profinet of Ethernet/IP.

Leveringsprogramma

Het Rice Lake-programma bestaat verder onder meer uit Master bandwegers, weeg/doseerbanden, Bulkslide flowmeters, schroefweegsystemen, valplaat-meetsystemen, Loss-in-Weight-systemen, doorstroomwegers, silo- en bunkerwegingen en batchwegers. Ook levert Rice Lake weegplateaus, loadcells en indicatoren.

Zie ook Rice Lake hittebestendige Bulkslide

Meer over Rice Lake Weighing Systems Europe BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.