Ga naar hoofdinhoud

Euro-Rijn breekt en zeeft

Euro-Rijn International (ERI) is gespecialiseerd in het breken en zeven van ferro-legeringen, mineralen en ertsen. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark crushers en screeners.

Met haar diversiteit aan crushers en screeners is Euro-Rijn International BV (ERI) in Moerdijk in staat om een scala aan grondstoffen naar elke gewenste fractie te breken en zeven. Zelfs grondstoffen met brokstukken tot 600 mm kunnen worden verwerkt. Om te voorkomen dat grondstoffen elkaar contamineren zijn de crushers en screeners verdeeld over 6 separate breek- en zeefstraten. De eindproducten worden desgewenst verpakt in bigbags of drums, opgeslagen en getransporteerd. Klanten hebben daarmee voor het hele proces te doen met slechts één partner.

Ferro-legeringen

De belangrijkste productgroepen voor ERI zijn ferro-legeringen, mineralen en ertsen. Ferro-legeringen zijn halffabricaten met elementen zoals mangaan en chroom. Ze worden toegevoegd aan het smeltingsproces voor de vervaardiging van hoogwaardig staal. Het breken en zeven van de legeringen is vereist om het materiaal sneller in het smeltingsproces op te nemen.

Bedrijfsgegevens Euro-Rijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.