Ga naar hoofdinhoud

MSizer-portfolio IP Handling uitgebreid

Mogensen MSizer

Allgaier Process Technology heeft haar MSizer-portfolio – na de lancering van de Mogensen MSizer Extend in 2017 – uitgebreid met nog twee modellen: de MSizer Compact en de MSizer Giant.

De MSizer zeefmachines kenmerken zich door boven elkaar geplaatste schermdekken, waarbij het bovenste scherm de kleinste en het onderste scherm de grootste helling heeft. Hiermee wordt een efficiënte en compacte zeefmachine gerealiseerd. De nieuwe zeefmachines zijn geïntegreerd in de Allgaier ProcessApp om klanten ook digitaal te ondersteunen.

MSizer Compact

De MSizer Compact vervangt de short-deck-sizer Mogensen G-Sizer. De machine wordt aangedreven door een enkele vibrator, wat resulteert in het typische elliptische bewegingspatroon voor een optimale separatie van de fracties. Een doorvoer van 40 ton/uur (bijv. voor feed screening) is mogelijk.

MSizer Giant

De MSizer Giant is de krachtigste en meest flexibele long-deck classificeerder op basis van het MSizer-principe. Een doorvoer van meer dan 80 ton/uur (bijv. voor kristalsuiker screening) is mogelijk. De zeef wordt door twee vibratiemotoren of exciters aangedreven. De MSizer Giant is exclusief gebouwd met een werkbreedte van 3 m en een zeefhoogte van 3,35 m; optioneel met 2 tot 6 zeefdekken.

MSizer Extend

De kloof tussen de twee nieuwe modellen wordt aangevuld met de volledig geoptimaliseerde MSizer Extend, die al in 2017 werd geïntroduceerd. Alle MSizer’s zijn verkrijgbaar met een nieuwe machinebesturing en geïntegreerde ‘fail-safe’ trillingsbewaking. Om de optimale machine en configuratie te vinden, kunnen klanten testen laten uitvoeren in de Mogensen testcentra in Wedel bij Hamburg (Duitsland) en in Hjo (Zweden).

Allgaier Process Technology wordt vertegenwoordigd door de dochteronderneming IP Handling.

Zie ook Allgaier gaat digitaal

Meer over Allgaier en IP Handling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.