Ga naar hoofdinhoud

Aandrijf Technisch Buro

Aandrijf Technisch Buro is dé engineering- en servicepartner in aandrijftechniek voor machinebouwers, system integrators, engineers en OEM-partners. Wij leveren hoogwaardige mechanische aandrijvingen, van (planetaire) standaard tandwielkasten tot customized oplossingen, in alle soorten en maten. Dankzij 25 jaar ervaring en expertise in aandrijftechniek en onze nauwe samenwerking met leveranciers van onderdelen, kunnen we oplossingen snel en efficiënt configureren. Dat betekent lagere kosten én snellere levertijden dan ‘engineering from scratch’.
Om onze reputatie als betrouwbare en snelle leverancier hoog te kunnen houden, kopen we onze (planetaire) tandwielkasten, (motor-)reductoren, hydraulische- en elektrische lieren, lineaire aandrijvingen, koppelingen en remmen direct in bij de fabrikant.
   

Bezoekadres

Parlevinkerweg 44
5928NV VENLO
Nederland

Telefoonnummer
077-396 87 81

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.aandrijftechnischburo.nl

Aandrijf Technisch Buro agent Setec

Aandrijf Technisch Buro BV (ATB) heeft na een jarenlange samenwerking met Setec SpA de exclusieve vertegenwoordiging van deze Italiaanse schroefspindel-producent voor de Benelux verworven.

Aandrijf Technisch Buro verhuisd

Aandrijf Technisch Buro BV in Venlo is in verband met de groei van het bedrijf verhuisd naar een nieuw pand op hetzelfde industrieterrein.