Ga naar hoofdinhoud

B.O.S. Nederland (BOS, Bulk Onderdelen Service)

Uw partner in de wereld van de stortgoederen

B.O.S. Nederland, gevestigd in het midden van het land, is dé leverancier op het gebied van interim dienstverlening, zoals projectbegeleiding, onderhoudbegeleiding en onderhoudregistratie, maar ook voor de uitvoering van deze genoemde diensten. Tevens zijn wij uw leverancier van onderdelen en componenten in de wereld van de stortgoedtechniek. De diversiteit in de componenten is groot en wel van A (afsluiters) tot Z (zakkensnijmachines).

Dienstverlening

De diensten en producten zijn zeer divers en lopen uiteen van de montagebegeleiding van een nieuwe vlinderklep tot het projectmatig begeleiden van een compleet uitbreidings- of nieuwbouw project. Maar wij bieden u nog meer. Vaak worden onderhoudswerkzaamheden uitgesteld tot op het moment dat het echt fout gaat of wanneer er ernstige storingen optreden. Wij bieden u het opstellen, signaleren en registreren van uw onderhoudsschema van die onderdelen en componenten welke periodiek geïnspecteerd en onderhouden dienen te worden. Op deze manier kunt u tijdig uw maatregelen treffen. Ook de uitvoering van uw onderhoudsschema´s kunnen wij voor u ondersteunen, begeleiden of geheel uitvoeren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Klik op de link naar onze website of bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Onderdelen service

Onderdelen of componenten nodig? Door onze grote kennis en knowhow, de goede contacten met onze (buitenlandse) leveranciers en de zeer heldere en scherpe prijsstelling maakt B.O.S. Nederland tot uw onmisbare partner als leverancier van onderdelen en componenten. En met partners bedoelen wij dan ook (h)echte partners. Uw partnership met ons wordt zeker beloond. Voortaan kunt u met slechts één telefoonnummer bijna al uw inkopen doen. Snel en efficiënt.

Nieuwsgierig naar ons leveringsprogramma? Klik op de link naar onze website of bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Producten en aanbiedingen

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Keulenaar 14
3961NM WIJK BIJ DUURSTEDE
Nederland

Telefoonnummer
0343-56 11 89

Faxnummer
0343-56 19 26

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.bosnederland.nl

B.O.S. Nederland verhuist

B.O.S. Nederland (Bulk Onderdelen Service) verhuist op 1 september 2012 van Langbroek naar Keulenaar 14, 3961 NM Wijk bij Duurstede.

B.O.S. Nederland breidt programma beladingsbalg-onderdelen uit

B.O.S. Nederland in Langbroek heeft haar assortiment onderdelen voor beladingsbalgen sterk uitgebreid. Dit betekent dat de meest gangbare onderdelen vanaf half januari 2009 veelal uit voorraad leverbaar zijn.

B.O.S. Nederland agent Waiweldai Anlagentechnik GmbH

B.O.S. Nederland in Langbroek heeft voor de Nederlandse en Belgische markt de exclusieve vertegenwoordiging verworven van Waiweldai Anlagentechnik GmbH uit Grünsfeld (D).