Ga naar hoofdinhoud

Busch BV

Busch Vacuümpompen en Systemen is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm- en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen, van verpakken tot ontgassen, van destilleren tot pneumatic conveying, om maar wat voorbeelden te noemen. Met zelfstandige vestigingen in ruim 40 landen houdt Busch zich al meer dan 50 jaar bezig met vacuüm- en overdruktechniek.

De Nederlandse vestiging, Busch B.V. in Woerden, richt zich op de verkoop van vacuümpompen, het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen en onderhoud aan c.q. reparaties/revisies van deze producten. Ontwerp en constructie van vacuümsystemen doen we voor Busch vestigingen wereldwijd. Nauwe samenwerking tussen vestigingen en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat recente technologieën worden meegenomen in het ontwerp en implementatie van onze vacuümoplossingen.

Goed en regelmatig onderhoud van vacuümpompen en -systemen werken het best en zijn het meest efficiënt, waardoor de bedrijfskosten worden beperkt en de productietijd en prestaties worden verbeterd. Wij bieden volledig op maat gemaakte service en onderhoud, om zo volledig te kunnen voldoen aan uw wensen.

Preventief onderhoud, ondersteuning bij uitval en directe vervanging zijn voorbeelden van onze onderhoudsservice. Wij maken enkel gebruik van originele reserveonderdelen, zodat de prestaties van onze systemen optimaal blijven.

Productinformatie & Aanbiedingen

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Pompmolenlaan 2
3447GK WOERDEN
Nederland

Telefoonnummer
0348-46 23 00

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.buschvacuum.com/nl/nl

Onderhoudsarme vacuümpomp van Busch

Busch heeft de Cobra NX 0450 A geïntroduceerd, de eerste in de nieuwe reeks droge schroefvacuümpompen. Door het vernieuwde, gepatenteerde drooglopende

Busch breidt werkgebied Mink vacuümpompen uit

Busch heeft de toepassingsmogelijkheden van de Mink drooglopende klauwenvacuümpompen aanzienlijk uitgebreid door een aantal van deze pompen samen te voegen tot een standaard vacuümmodule.

Busch breidt uit

Graham Vacuum Technology (GVT) Ltd is geïntegreerd in de Busch groep.