Ga naar hoofdinhoud

Filcoflex BV

Filcoflex is gespecialiseerd in flexibele verbindingen voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. We zijn een grote speler in de droge stoffensector, met producten voor bulk- en poedertransportsystemen. In alle sectoren van deze industrieën wordt gebruik gemaakt van innovatieve en betrouwbare producten, waaronder de Sure Fit-lijn, siliconen weegbalgen en/of opblaasbare zakkenklemmen. Voor al deze producten en materialen streven we naar het behalen van certificering en het genereren van testrapporten, waarmee we het gebruik van gerenommeerde en betrouwbare materialen kunnen aantonen. De productie vindt plaats in Nederland zodat levertijden en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Filcoflex is gespecialiseerd in maatwerk en heeft voor bijna alles een oplossing.

De combinatie van Filcoflex en Euro-Manchetten & Compensatoren staat gelijk aan 30 jaar kennis en ervaring.
We hebben veel referenties in de voedingssector in Europa. Filcoflex opereert sinds enkele jaren ook buiten Europa en heeft een groot aantal overzeese referenties. Filcoflex opereert internationaal via een aantal agentschappen en heeft een eigen vestiging in Duitsland. De laatste ontwikkelingen op dit gebied zijn te vinden op www.filcoflex.com.

 

Bezoekadres

Luxemburgstraat 3
5171 PK KAATSHEUVEL
Nederland

Postadres

Postbus 121
5170 AC
KAATSHEUVEL

Telefoonnummer
0416-764 764

E-mailadres
[email protected]

Website
https://filcoflex.com

Machevo beursborrel op Anuga Foodtec

Op de Anuga Foodtec-beursborrel van Machevo & Bulk Vereniging bij Nestinox BV en Rodesta BV, hebben een kleine dertig Nederlandse deelnemers en bezoekers hun indrukken van het evenement gedeeld.

Euro Manchetten agent Bückmann

Euro Manchetten heeft per 1 januari 2017 de Nederlandse vertegenwoordiging verworven van de Duitse zeefspecialist Bückmann.

Bückmann agent Filcoflex

Filcoflex BV in Kaatsheuvel, specialist in hoogwaardige flexibele verbindingen, heeft de firma Bückmann aangesteld als exclusieve agent voor Duitsland.

Euro Manchetten voor flexibele verbindingen

Euro-Manchetten & Compensatoren toont tijdens Solids Rotterdam (stand E107) een uitgebreid programma flexibele verbindingen en luchttechniek.

Nieuwe leden Machevo & Bulk

De Machevo & Bulk Vereniging is in 2013 gegroeid met zestien bedrijven tot inmiddels 117 leden.