Ga naar hoofdinhoud

IFE Bulk Benelux

IFE Benelux biedt op maat gesneden oplossingen voor het transporteren, zeven, scheiden en hergebruiken van stortgoed en afvalstromen. Dat doen we zowel voor de stortgoed verwerkende industrie als voor de recyclingindustrie. Afval krijgt een nieuwe dimensie: van restproduct naar bron van duurzame energie en nieuwe grond- en bouwstoffen.

IFE Benelux zorgt voor

Bezoekadres

Groot Overeem 7
3927GH RENSWOUDE

Telefoonnummer
0318-745 740

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.tbkgroup.com/ife-benelux

IFE zeef voor Tiense Suikerraffinaderij

IFE Bulk Benelux in Renswoude heeft aan Tiense Suikerraffinaderij een innovatieve zeefinstallatie geleverd. Het gaat om een IFE UE 900×1800 FS-2LM660T zeef/trilgoot met onderliggende trilmotoren.

TBK Group met IFE bulk Benelux van start

TBK Group BV in Renswoude vertegenwoordigt vanaf 1 januari 2014 het merk IFE onder de handelsnaam IFE bulk Benelux.

IFE stangensizer voor AEB Amsterdam

TBK Equipment in Woudenberg heeft aan Afval Energie Bedrijf (AEB) Amsterdam een IFE stangensizer geleverd. De oude machine was versleten en had door de aangroei van slak problemen gekregen met het synchroniseren van de aandrijfmotoren.

Pipelife automatiseert afwegen kleurstoffen

Pipelife Nederland BV in Enkhuizen, fabrikant van kunststof leidingsystemen, heeft de afweging van poedervormige kleurstoffen in zakjes geautomatiseerd. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van doseerapparatuur van de Zwitserse firma Three Tec.