Ga naar hoofdinhoud

Lans Nivotherm BV

Niveauschakelaars, niveaumeting en temperatuurregelaars
Lans Nivotherm is uw gespecialiseerde leverancier voor niveausensoren, zoals niveauschakelaars en niveaumeting. Voor toepassing in vaste stoffen of vloeistoffen leveren wij u de juiste niveauschakelaar, als volmelder (overvulbeveiliging) of leegmelder. Niveaumeting voor opslagtanks of silo’s van 1 tot 60 meter hoog.

Lans Nivotherm is importeur van niveausensoren, gefabriceerd in Europa, USA en Azië, door ISO-9001 gecertificeerde topfabrikanten. Door het brede leveringsprogramma kunnen wij u een niveausensor aanbieden die het beste past bij uw toepassing. Standaard niveauschakelaars en niveaumeting zijn uit voorraad leverbaar.

Voor temperatuurregeling van koelwater of smeerolie op motoren in scheepvaart en industrie leveren wij 2- of 3-wegthermostaten. Zonder hulpenergie of voorzien van elektrische of pneumatische aansturing. Voor het meten en signaleren van de doorstroming van vaste stoffen zoals poeders en granulaten leveren wij flowsensoren (flow/no flow) voor solids. Niveaumeting van vaste stof onder water: niveaumeting van slib of bezinksels.

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Lans Nivotherm, H.I. Ambacht

Bezoekadres

Nijverheidsweg 65
3341LJ HENDRIK IDO AMBACHT
Nederland

Telefoonnummer
078-681 39 77

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.lansnivotherm.nl