Ga naar hoofdinhoud

LeBlansch Bulkhandling Equipment B.V.

LeBlansch Bulkhandling Equipment BV is specialist op het gebied van mechanische transportsystemen en losse componenten voor toepassing in de stortgoed- en procesindustrie.

LeBlansch biedt een compleet programma voor het veilig en bedrijfszeker transporteren of regelen van een droge-stoffen productstroom.

De mechanische transportsystemen en losse componenten zijn toe te passen in vrije val-, lage druk-, en vacuüm systemen in de stortgoed- en procesindustrie, waar betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie een eerste vereiste is.

Bezoekadres

Noordervaartdijk 3
1561PS KROMMENIE

Telefoonnummer
0229-82 02 36

Faxnummer
0229 82 02 37

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.leblansch.com

LeBlansch presenteert Prokosch afsluiters

LeBlansch Bulkhandling Equipment BV presenteert van Prokosch Pumpen und Armaturen kogelafsluiters en manchetafsluiters voor vaste stoffen en vloeistoffen. De 3-delige…

LeBlansch agent Schrage schijventransporteurs

LeBlansch Bulkhandling Equipment heeft de vertegenwoordiging verworven van het programma schijventransporteurs van Schrage GmbH uit Sande (Duitsland).

Adams benoemd tot Vortex-agent Duitsland (LeBlansch)

Vortex Global Limited, leverancier van componenten voor de handling van stortgoederen, heeft Adams Industrievertretungen benoemd als haar exclusieve agent in Duitsland.

Vortex benoemt agent in Israël (LeBlansch)

Vortex Corporation heeft Maof Machine Design and Manufacturing Ltd. in Tiberias aangesteld als exclusief agent voor Israël.

Mespo agent van Vortex Valves (LeBlansch)

Vortex Valves heeft Mesp ApS benoemd als exclusieve agent voor Denemarken.

Vortex en DMN in Russische samenwerking (LeBlansch)

Vortex Global Limited in Darlington (UK) is een samenwerking aangegaan met DMN Vostok LLC voor de verkoop en marketing van componenten voor de bulk handling industrie in de Russische markt.

LeBlansch agent Spiroflow

LeBlansch Bulkhandling Equipment heeft de vertegenwoordiging verworven van Spiroflow Ltd voor Nederland en België.

Vortex Valves Titan Series (LeBlansch)

In de nieuwe brochure ‘Vortex Valves Titan Series’ wordt het Vortex-programma schuifafsluiters en wisselkleppen voorgesteld.

Deel ITS-activiteiten naar LeBlansch Bulkhandling Equipment

ITS BV heeft besloten enkele van haar activiteiten per 1 februari 2011 af te stoten naar het nieuwe bedrijf Leblansch Bulkhandling Equipment in Krommenie. Het gaat dan met name om de vertegenwoordiging en de programma’s van Vortex Valves, Schütte, Pohling en Manuvrac.