Ga naar hoofdinhoud

Precia-Molen

First for Experience

Sedert de oprichting in 1867 heeft PRECIA-MOLEN een leidende positie op het gebied van industrieel wegen en heeft het een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar producten. Door de uitgebreide kennis op het gebied van ontwerp, productie en applicaties van al onze producten, van krachtopnemers tot geïntegreerde weeg- en processystemen, zijn wij in staat steeds de juiste oplossing voor ieder weegprobleem te vinden.

Dezelfde ervaring hebben onze service engineers die zorgen dat de weeginstallatie deskundig wordt geïnstalleerd. Via preventieve onderhoudsprogramma’s wordt de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van uw installatie gewaarborgd. Vandaag de dag zijn wij een organisatie met hoofdkantoor in Frankrijk, productiefaciliteiten in Frankrijk en Nederland en dochterondernemingen in Groot-Brittannië, België, Ierland, Polen en Tsjechië. Tevens worden onze producten in meer dan 50 landen door agenten en distributeurs ondersteund. PRECIA-MOLEN levert de optimale oplossing voor ieder weegprobleem, waar ook ter wereld.

First for Innovation

Door hoogwaardige techniek en voortdurende innovatie heeft PRECIA-MOLEN gedurende de afgelopen eeuw een zeer gedegen positie in de markt verworven. De ruime ervaring van onze engineers in de toepassing van weegsystemen en hun applicaties, verzekert een innovatieve productrange die aan de steeds veranderende vraag voldoet. Onze inventiviteit geldt niet alleen voor het standaard productenpakket. Indien gewenst ontwikkelen onze engineers voor iedere situatie een oplossing op maat. Of het nu gaat om volledig onbemande weegsystemen, bulkgoederen of om een volledig geautomatiseerd management controle- systeem, de betrokkenheid en ervaring van PRECIA-MOLEN garandeert een efficiënte oplossing.

First for Quality

Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid heeft PRECIA-MOLEN hoog in het vaandel staan. Gedurende het gehele productieproces wordt alles grondig getest zodat de producten niet alleen aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, maar ook overeenkomen met deCE-wetgeving en OIML-richtlijnen. Diezelfde hoge kwaliteitseisen gelden voor projecten. In alle fasen van het project zijn controles ingebouwd die de kwaliteit en de voortgang moeten waarborgen. Voor verzending worden de systemen nogmaals uitvoerig getest. In overleg met de klant kan er ook een Site Acceptance Test worden uitgevoerd, al dan niet bijgewoond door de bevoegde instanties.

First for Service

De enorme waarde die PRECIA-MOLEN hecht aan kwaliteit is terug te vinden in onze after-sales service. Teams van gespecialiseerde engineers, uitgerust met speciaal ontwikkelde meet- en testapparatuur, zorgen ervoor dat de weegapparatuur wordt geïnstalleerd, afgesteld en voldoet aan de strengste normen. Om aan de specifieke wensen van de klant tegemoet te komen, worden onze preventieve onderhoudsprogramma’s op maat gemaakt. De helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar zodat een snelle reactie op een serviceverzoek verzekerd is. Waar ook ter wereld, in welke tijdzone dan ook, ons serviceteam staat altijd tot uw beschikking.

PRECIA-MOLEN, Postbus 3246, 4800 DE Breda.
Tel: 076 – 5242420
Fax: 076 – 5228039
E-mail: [email protected]
www.preciamolen.nl

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Franse Akker 1
4824AL BREDA
Nederland

Telefoonnummer
076-524 25 26

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.preciamolen.nl

Precia-Molen i25 touch weegindicator

De i25 touch van Precia-Molen is een gebruiksvriendelijke weegindicator met touchscreen; naar wens configureerbaar en op afstand te bedienen.

Precia-Molen weegindicator i25 touch

De i25 touch van Precia-Molen – Empack-stand E221 – is een gebruiksvriendelijke weegindicator met touchscreen; naar wens configureerbaar en op afstand te bedienen via bijvoorbeeld een smartphone of PC.

Precia-Molen 150 jaar

Precia-Molen, leverancier van industriële weegapparatuur, viert dit jaar het 150-jarig jubileum.

Precia-Molen MBW bandweger voor bestaande transporteurs

De MBW van Precia-Molen is een modulair samengestelde bandweger die eenvoudig kan worden ingebouwd in een bestaande bandtransporteur.

Gebruiksvriendelijke controleweger Precia-Molen

Precia-Molen heeft op Empack de gebruiksvriendelijke CKW 710 controleweger gepresenteerd.