Ga naar hoofdinhoud

PRECIA MOLEN Nederland

Ervaring

PRECIA MOLEN heeft sinds de oprichting in 1867 een leidende positie op het gebied van industrieel wegen en wereldwijd een reputatie als het gaat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. De uitgebreide kennis op het gebied van ontwerp, productie en applicaties van de producten, van load cells tot geïntegreerde weeg- en processystemen, maakt het mogelijk een oplossing voor ieder weegvraagstuk te bieden. Dezelfde kennis en ervaring hebben ook de service engineers, zij zorgen dat de weeginstallatie deskundig wordt geïnstalleerd. Preventieve onderhoudsprogramma’s waarborgen de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de installatie.

Innovatie

Door hoogwaardige techniek en voortdurende innovatie heeft PRECIA MOLEN gedurende de afgelopen eeuw een solide positie in de markt verworven. Uit de ruime ervaring in het toepassen van weegsystemen en hun applicaties, vloeit een product range voort die aan de steeds veranderende vraag voldoet.
Deze inventiviteit geldt niet alleen voor het standaard productenpakket. Indien nodig of gewenst wordt een oplossing op maat ontwikkeld. Of het nu gaat om volledig onbemande weegsystemen of om een volledig geautomatiseerd management controlesysteem, de betrokkenheid en ervaring van PRECIA MOLEN garandeert een efficiënte oplossing.

Kwaliteit

Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn kernwaarden voor PRECIA MOLEN. Tijdens het hele productieproces wordt er grondig getest zodat de producten niet alleen aan de hoge kwaliteitseisen voldoen, maar ook overeenkomen met de ce-wetgeving en oiml-richtlijnen. Diezelfde hoge kwaliteitseisen gelden voor projecten. In alle fasen van het project zijn controles ingebouwd die de kwaliteit en de voortgang waarborgen. Voor verzending worden de systemen nogmaals uitvoerig getest. In overleg met de klant kan er ook een site acceptance test worden uitgevoerd, al dan niet bijgewoond door de bevoegde instanties.

Service

De enorme waarde die PRECIA MOLEN hecht aan kwaliteit kenmerkt ook de after-sales service. Teams van gespecialiseerde engineers zorgen er voor dat de weegapparatuur wordt geïnstalleerd, afgesteld en voldoet aan de strengste normen. De service engineers zijn bovendien keuringsbevoegd voor zowel statische- (weegbruggen, industriële weegschalen) als dynamische (checkwegersbunkerwegersbandwegers) weegapparatuur.

Om aan de specifieke wensen van de klant tegemoet te komen, worden de preventieve onderhoudsprogramma’s op maat gemaakt. De helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar waarmee een snelle reactie op een serviceverzoek verzekerd is.

Dit bedrijf is lid van de Machevo & Bulk Vereniging

Bezoekadres

Franse Akker 1
4824AL BREDA
Nederland

Telefoonnummer
076-524 25 20

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.preciamolen.nl

Precia-Molen verplaatsbare weegbruggen

Weegspecialist Precia-Molen heeft haar programma weegbruggen uitgebreid met de VS800-serie verplaatsbare modellen. Afhankelijk van de lengte van de weegbrug varieert…

Precia-Molen i25 touch weegindicator

De i25 touch van Precia-Molen is een gebruiksvriendelijke weegindicator met touchscreen; naar wens configureerbaar en op afstand te bedienen.

Precia-Molen weegindicator i25 touch

De i25 touch van Precia-Molen – Empack-stand E221 – is een gebruiksvriendelijke weegindicator met touchscreen; naar wens configureerbaar en op afstand te bedienen via bijvoorbeeld een smartphone of PC.

Precia-Molen 150 jaar

Precia-Molen, leverancier van industriële weegapparatuur, viert dit jaar het 150-jarig jubileum.

Precia-Molen MBW bandweger voor bestaande transporteurs

De MBW van Precia-Molen is een modulair samengestelde bandweger die eenvoudig kan worden ingebouwd in een bestaande bandtransporteur.

Gebruiksvriendelijke controleweger Precia-Molen

Precia-Molen heeft op Empack de gebruiksvriendelijke CKW 710 controleweger gepresenteerd.

Modulaire bandweger Precia-Molen

Precia-Molen presenteert de MBW modulair samengestelde bandweger.

Checkweger Precia-Molen voor traceability

De CKW710 checkweger van Precia-Molen is bij uitstek geschikt voor de gewichtscontrole op verpakte producten, metaaldetectie en het borgen van de traceability van het verpakkingsproces.

Precia-Molen indicator-serie

Begin dit jaar komt een nieuwe Precia-Molen indicator-serie voor de Nederlandse markt beschikbaar.

Precia-Molen bunkerwegers voor scheepsbelading

Via Precia-Molen Maroc heeft Precia-Molen Nederland een order ontvangen voor de levering (eind 2012) van twee bunkerwegers / weegbunkers, type ABS-XL-22-SCS special. Dit type bunkerweger / weegbunker is ontwikkeld voor stortgoederen met een hoge stortdichtheid.