Ga naar hoofdinhoud

SPS Solids Process Solutions

Specialist in stortgoedprocessen

SPS | Solids Process Solutions is dé kennisspecialist op het gebied van doseren, extruderen, granuleren en inspecteren voor de BeNeLux. In een vroegtijdig stadium adviseren wij productiebedrijven in de keuze en het gebruik van stortgoedverwerkingsmachines, en zorgen wij voor een directe levering tussen u als gebruiker en één van de gerenommeerde kwaliteitsmerken die wij exclusief vertegenwoordigen.

Met meer dan 25 jaar expertise, diepgaande kennis van food, feed, pharma, kunststof en chemie, maar ook van de toepassingen en te verwerken producten, weten wij altijd de juiste oplossing met een maximale levensduur te vinden voor uw specifieke behoefte en vraagstuk.

Met onze pro-actieve houding en Total Cost of Ownership benadering, verhogen wij uw productie efficiency en – output.

Bezoekadres

Gangboord 47
3823TL AMERSFOORT

Telefoonnummer
033-453 23 22; mob. 06-46 32 54 64

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.spssolutions.nl

SPS agent Econ granuleersystemen

SPS Solids Process Solutions heeft de Benelux-vertegenwoordiging verworven van Econ GmbH, specialist in onderwater granuleersystemen (pelletizers).

SPS agent Extruder Experts

SPS Solids Process Solutions is per 1 januari 2017 exclusief Benelux-agent voor Extruder Experts uit Monschau (Duitsland).

SPS agent Bay Plastics Machinery

SPS Solutions heeft per 1 oktober 2016 de exclusieve vertegenwoordiging verworven van Bay Plastics Machinery (BPM) in de Benelux.