Ga naar hoofdinhoud

Tallpack Belgium

“Concentreren op waar je goed in bent en bijkomende activiteiten uitbesteden aan specialisten.” Als specialist in (eind-)verpakkingen is Tallpack Belgium in staat een omgeving te creëren waarin u geen omkijken meer heeft naar uw verpakkingsinstallatie. Daardoor kunt u uw eigen product de volledige aandacht geven en de concurrentie voorblijven.

Ons doel is u te helpen winstgevender en productiever te worden. Tallpack Belgium is één van de belangrijkste leveranciers op het gebied van intern transport, pallettransport, pallethandling en eindverpakkingssystemen. Door het in de markt staan en het ontwerpen van eigen oplossingen biedt Tallpack Belgium altijd de beste producten tegen de beste prijs.

Van handomsnoeringsmachines (handapparaten) tot het ontwikkelen en implementeren van volledige verpakkingslijnen, Tallpack Belgium heeft voor u een oplossing.

Tallpack Belgium: uw specialist in eindverpakkingssystemen.

Bezoekadres

Gammel 91
2310 RIJKEVORSEL
België

Telefoonnummer
+32 (0) 3 808 01 12

E-mailadres
[email protected]

Website
https://www.tallpack.be

Tallpack draaiarmwikkelaars met minimaal folieverbruik

Tallpack Belgium presenteert de Tallwrapper 2202 draaiarmwikkelaar. De serie is een doorontwikkeling van de 2201, waarbij folie-voorrek en folie-roping (versmalling van de folie voor een betere eindlas) zijn geoptimaliseerd.

Tallpack folie-primeur Solids Antwerpen

Tallpack Belgium introduceert op Solids Antwerpen (stand A4140) een nieuwe folie: de Tallstretch Nano+. Met deze folie garandeert Tallpack Belgium de beste pallet-stabiliteit tegen de laagste kostprijs.

Tallpack Belgium verhuisd

Tallpack Belgium heeft wegens de groei van het bedrijf haar kantoren verhuisd van Sint Pieters Leeuw naar de Nijverheidsstraat 13 in Westerlo.

Directiewijziging Tallgroup

Commercieel directeur/DGA Marco Mulder vertrekt bij de Tallgroup als directielid. Technisch directeur/DGA Hubert Verheul wordt daarmee algemeen directeur/DGA.